top of page

PRODUCTS

SOLAR SHUTTERS

Naast de lopende architectuur projecten, ontwikkelt SunMotion op het moment een nieuw type overkapping waarin zonnecellen op een esthetische wijze worden geïntegreerd. In de huidige praktijk is het zo dat solar carports opgebouwd zijn uit standaard, glazen zonnepanelen. Doordat deze panelen erg zwaar zijn, wordt er een grove, sterke onderconstructie toegepast met funderingspalen. Deze onderconstructie kost meer dan de zonnepanelen zelf, erg inefficiënt.

 

SunMotion heeft hier een oplossing voor bedacht. Door gebruik te maken van lichtgewicht, flexibele zonnecellen kan een veel lichtere onderconstructie gebruikt worden. Hierdoor ontstaat er een slank en elegant ontwerp. Men kan de solar overkapping gebruiken als carport, maar ook als fietsenstalling of terrasoverkapping. Door zonnepanelen mooier én het installeren makkelijker te maken, wordt zonne-energie toegankelijker voor de consument, wat bijdraagt aan het draagvlak voor de transitie naar duurzame energie. 

Op het moment zijn we bezig met het opstarten van de productielijn, in de brochure vindt u meer informatie over dit product. Heeft u interesse, vragen of wilt u de solar overkapping in het echt zien, neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

bottom of page