ABOUT

SunMotion is een jong architectenbureau dat zich focust op het integreren van zonne-energie in architectuur en is ontstaan uit een afstudeeronderzoek aan de TU Delft. De afgelopen jaren lag de focus van de zonne-energie industrie vooral op het efficiënter maken van zonnepanelen, de komende jaren zal het steeds meer gaan over wat je met zonnecellen kunt doen. 

Onze missie is om mensen in te laten zien dat zonnepanelen veel meer esthetische kwaliteiten kunnen hebben en meer functies dienen dan alleen het opwekken van energie. Zo integreren wij bijvoorbeeld zonnecellen in zonnewering, zodat op hetzelfde moment zonlicht wordt geweerd als energie wordt opgewekt. 

Door zonnepanelen op een juiste manier te integreren in de architectuur, wordt zonne-energie beter geaccepteerd door de maatschappij; wat uiteindelijk bijdraagt aan het versnellen van de energie transitie. Naast deze focus op innovatie, is SunMotion ervan overtuigd dat duurzaamheid gelijk staat aan het ontwerpen van ingetogen en bedachtzame gebouwen die lang meegaan. 

PRIJZEN

NRP Masterprijs, 2017

Studentenstaalprijs en ECCA-Award, 2017

Nominatie Archiprix TU Delft, 2017

MEDIA

FD Energeia Energy Day, BNR Radio, 2018

Accenture Innovation Awards, 2018

TU Delft, AE Journal, 2018

Dutch Design Week, 2017

info@sunmotion.nl       Tel: (0031) 651720362

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

©2020 by SunMotion B.V.